Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.10.2022, 21:56
Ten wywiad prezesa........ tragiczny.
Parafrazując Jankesów - gówno wpadło w wentylator.
Egoistycznie to fajnie poczytać coś więcej o sprawach wewnętrznych klubu, ale w profesjonalnym środowisku takie coś nie powinno nigdy ujrzeć światła dziennego! Wychodzi z prezesa prosty budowlaniec, a nie menadżer niestety. Ja cenię prostolinijność i szczerość, ale nie na tak eksponowanym stanowisku.

Ten wywiad kompromituje wiarygodność klubu w oczach sponsorów, ukazuje zarząd Wisły w tragicznym świetle, jestem totalnie zniesmaczony. Nie wiem czemu miał służyć? Wytworzeniu publicznej presji na TJ? Pisanie o tym, że w zarządzie Wisły jest więcej polityki niż w rządzie RP.... To tak jakby napisać, że w Wiśle jest większy burdel niż w rządzie..... Miałem nadzieję, że facet jest ogarnięty...

Kur** Mać.

Wychodzi prezes spółki i mówi, że nie bardzo coś może, bo wszyscy się kłócą, a X robi w wała resztę właścicieli..... W klubie burdel, ale on cały czas próbuje. Ja pier*&^%.

Patrząc jaka jest napięta sytuacja w klubie, to tak jakby na eleganckim przyjęciu próbował beknięcie żony zamaskować donośnym pierdem.

Masakra totalna. Dalej przecieram oczy ze zdumienia.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 10.10.2022 o godz. 22:05.
Odpowiedz cytując