Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.10.2022, 17:33
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Serek jak trochę z innej beczki.Czy orientujecie się czy w czasie względnego spokoju kiedy trzymaliśmy się na powierzchni w ekstraklasie były czynione jakiekolwiek starania ściągnięcia do klubu inwestora lub jego sprzedaży?Nie mam na myśli ostatniego czasu i wypowiedzi jakoby praktycznie każdy miał kontakt z kimś z kasą.Chodzi mi o realne działania a nie tylko mydlenie oczu w wywiadach i twitach?
Osobiście w żadnych takich rozmowach nie brałem udziału, więc nic nie potwierdzę na 100%. Mogę tylko napisać, że słyszałem, że takie starania były podejmowane. Zresztą, jak mnie pamięć nie myli, TJ na spotkaniu z Socios mówił coś o tym.

Szneka napisał(a):Wyświetl post
Serek ja też mam pytanie.czy mamy lub możemy mieć przedstawiciela w zarządzie klubu? W końcu jesteśmy jednym z głównych sponsorów Wisełki
Nie mamy przedstawiciela w zarządzie i raczej nie myślimy, by go mieć - Socios, co od samego początku założyliśmy, nie jest od zarządzania klubem. Jak już wcześniej wspominałem, będziemy mieć za to najprawdopodobniej członka RN Wisły.
Odpowiedz cytując