Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.10.2022, 10:23
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Tak, tak. Sieroty po Cupiale i V Kolumna. Do tego ludzie oczekujący wygrywania 5-0 lub 3-0 (zdecyduj się ile w końcu).
Brzęczek zrobił tak cudowną robotę, że jesteśmy w 1 lidze, a nasze szanse na awans zostały mocno ograniczone. Genialny trener, wielki strateg i dobry człowiek. Na dodatek świetnie tańczy, grał w Austrii i kocha swoją mamę.
Wiadomo wina sędziów, pecha, spółdzielni, presji i młodego składu.
Nie kompromituj się tym brakiem pieniędzy. Bo mamy najwyższy budżet w 1 lidze (również płacowy). Obrońcy tego zjebanego układu podają argumenty z dupy i powielają to nieskończoną ilość razy. Ten nieudacznik Brzęczek sam sobie taki zespół zbudował. I głęboko w dupie mam jakie miał warunki. Trio jasno postawiło cel przed tym parodystą - awans. Niestety ta trenerska miernota już w połowie sezonu chciała nas go pozbawić.
Typowy bełkot mający przykryć rzeczywistość - mamy najwyższy budżet, a w nim kilkunastomilionową dziurę Mieliśmy ściągnąć LO i OP, a sprzedaliśmy Mehremicia itd itp.
Ale łatwiej zwalić wszystko na trenera - i tak co pół roku. Nie nazywam kibiców debilami bez powodu - jak ktoś obserwuje to samo od kilkunastu lat i ciągle szuka tych samych rozwiązań...

Napisałem analizę, Ty w odpowiedzi swój niby to ironiczny, ale w sumie żałosny bełkot pełen wyzwisk. Przekonasz kogoś poza już przekonanymi?

@Szneka - ja nie wiem jakiego kontraktu chciałby Sapała i w jakiej jest formie, ale potrzebujemy mocno piłkarzy którzy są w stanie wnieść coś z ławki (bo Basha zdrowy jest ponad tą ligę, co pokazał w piątek gasząc z pomocą Dudy ŁKS jak peta). Tylko - kasa. Podobno nam jej brakuje. Kasa i to że sam piłkarz może szukać lepszej oferty, niekoniecznie w pierwszej lidze.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.10.2022 o godz. 10:26.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując