Według mnie nie ma co atakować piłkarzy...
Pierwsza połowa bardzo dobra, a druga bardzo, bardzo słaba... Jak straciliśmy bramkę na 1:2 to było już pewne, że albo zremisujemy albo nawet przegramy...
Jak dla mnie winni są działacze... skonstruowali takiego potwora, że wynik ma ratować Talar (20 lat), Starzyński (18lat), Cisse (19 lat), Plewka (22 lat), Moltenis (23 lat)...
Wiem, że w lepszych ligach to działa, a w holenderskiej do standard... ale my nie jesteśmy normalną ligą a I ligą polską gdzie wymaga się wybiegania, walki i doświadczenia... Nasz klub jak co roku nie daje rady w drugiej połowie i powoli gaśnie... Piotrus jest jaki jest ale za Hyballi coś tam grał.... ale grał dlatego, że miał kolegów lepszych od siebie... Obecnie nasza kadra jest wyrównana w dół... masa dzieciarni, która uczy się piłki... Niestety tu jest piłkarska polska liga gdzie piłkarz 18-23 to dzieciak, którego starsi zawodnicy przestawiają jak chcą.... Gramy dobrze pierwsza połowe a jak coś idzie nie tak to wynik ma utrzymać lub ratować piłkarski małolat...
Efekt widzimy od poprzedniego sezonu...
Z takim podejściem żaden trener nie jest wstanie osiągać z nami jakichkolwiek wyników... a to będzie oznaczało zamianę Sobolewskiego na kolejnego trenera.... Może na jakąś kolejną naszą legendę

Pytanie tylko czy nam się legendy nie skończą... Może Pawła Brożka zróbmy kolejnym trenerem
A najlepiej zróbmy trenerem Kubę Błaszczykowskiego wtedy jako trener, współwłaściciel, członek rady nadzorczej, piłkarz będzie alfą i omegą... wówczas będzie mógł powiedzieć klub to ja