Wyświetl pojedynczy post
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.10.2022, 15:09
Powiem szczerze, że po przeczytaniu wywiadu z WN i zapoznaniu się z tweet`ami TJ jestem zaskoczony, że są wśród nas osoby, które pozytywnie odbierają zachowanie WN. Jak dla mnie to on tym wywiadem się kompletnie zbłaźnił i udowodnił, że z poważnym biznesem to on ma niewiele wspólnego. Takich rzeczy jakie wyjawił w wywiadzie nie komunikuje się na zewnątrz. Gość jednym wywiadem podważył wiarygodność nie tylko reprezentowanego przez siebie podmiotu jak i również każdego ze współwłaścicieli osobno. A współwłaścicielami są osoby, które nie żyją tylko z pracy dla Wisły. Wprost przeciwnie. Pieniądze zarabiają gdzieś indziej po to aby właśnie Wisłę utrzymywać na powierzchni. Sprzedając jednocześnie swoje doświadczeniet kompetencje. W jakiej pozycji negocjacyjnej postawił teraz TJ chcącego sprzedać swoje udziały ? Oj nie ładnie nie ładnie.

Wątku sportowego i pomysł na funkcjonowanie klubu mnie załamał. Tylko piłkarze z Wisłą w sercu i z okolic Krakowa ? Boże święty. My jesteśmy profesjonalnym zawodowym klubem czy akademią młodzików, których dzieci są wożone przez rodziców na osiedlowe zajęcia ?
Odpowiedz cytując