santiago_1986 napisał(a):

|
Czy protokół, czy notatka to w świetle kodeksu cywilnego są takimi samymi wiążącymi oświadczeniami woli jeśli są podpisane. Inna sprawa to, że treść musi być taka sama.
|
Słowo klucz podpisane. Póki co mamy do czynienia z jednostronnie sporządzoną notatką, której TJ z jakiś przyczyn nie chce podpisać.
Ale podobnie jak poprzednicy po przeczytaniu wywodów prezesa, mam przeświadczenie, że chodzi o wypchnięcie TJ z układu właścicielskiego. Gra nie jest nawet subtelna. WN mówi o tym nie wprost, ale takie wnioski z jego wypowiedzi można wyciągnąć.
Przeczytałem wywody prezesa i resztka nadziei niestety odpłynęła z nurtem Wisły.
A więc według prezesa najlepiej było klub zaorać cztery lata temu (jakby główną przyczyną spadku były stare długi a nie nieudolność w zarządzaniu), bazę to kupimy dla siebie, ale za pieniądze socios, sztab medyczny jest dobry bo wyleczył mi łokcia, za trzy do pięciu lat może komuś sprzedamy klub (a niby co się stanie za te pięć lat ?) no i wisienka na torcie : "kibice mają prawo wymagać".