Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.10.2022, 09:08
Chyba nie powinno się czegokolwiek spodziewać po tym meczu. Znowu jesteśmy po zmianie trenera i wszystko zaczynamy od początku. Znowu te same pytania:
- czy cokolwiek się zmieni?
- na ile czasu cokolwiek się zmieni?
- czy zadziała efekt nowej miotły?
- czy utrzymamy ten sam marazm?

I znowu musimy poczekać kilka kolejek z osądem czy jest możliwa jakakolwiek poprawa i walka o awans. Bo znowu jestemy w dupie, bo znowu to złapanie gorącego kartofla (tym razem przez Sobola) i znowu sobie można gadać, że teraz to tylko kilka kolejek i zobaczymy co będzie po przerwie zimowej, bo tam jest super dużo czasu na budowę drużyny, a później znowu trzeba czasu na zgranie, a jak nie będzie zimą wzmocnień kadry to trzeba poczekać na kolejny sezon bo wtedy pod siebie Sobol zbuduje kadrę i będzie miał pełny okres przygotowawczy po swojemu...
I znowu i znowu i znowu.

Porażka. Cały czas jakieś takie mamienie samego siebie i mamienie przez trio, że zaczynamy od nowa. Miał być Brzeczek nieoceniany po spadku bo przecież się podjął ciężkiego zadania, miał mieć czas w tym sezonie i specjalnie prezesem pozostał na dłuższy czas Dawid żeby nie było znowu rewolucji. Ale znowu nie wypaliło i dzisiaj jesteśmy w tym samym miejscu co 4 lata temu, bo znowu zmieniamy wszystko w trakcie sezonu i znowu musimy czekać na efekty bo przecież nie godzi się oceniać za szybko ale znowu nie robimy rewolucji w sztabie itp bo przecież to nie czas na to, bo w środku sezonu, czy po spadku, czy w przerwie między sezonami się tego nie robi bo drużyna nie będzie miała czasu aby się z tak wielkimi zmianami oswoić.

Można by powiedzieć, ja to ty, ty to ja, kto jest głupi, ty czy ja?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując