Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.10.2022, 22:08
Z Sobolem to samo co z Jurkiem, niby szacun za podjęcie rękawicy ale tak można pisać o każdym, dla Pana Kmiecika też szacun za to, że Wisły nie zostawił... Tylko co z tego? Póki to się nie przełoży na konkretne wyniki to wiele pożytku z takich ratowników nie mamy.

A wszystko obecnie w Wiśle opiera się na tym, że trio nie ma kasy, nie umie znaleźć i nie chce znaleźć normalnych ludzi do pracy więc bierze legendy i Wiślaków, ci z kolei wiadomo, że mając Wisłę w sercu zawsze będą chcieli pomóc, tym bardziej osoby "uwikłane" w te ostatnie słabsze lata, tak jak teraz Sobol, który jako człowiek honorowy zapewne pierwsze co pomyślał to "zjebałem razem z Brzęczkiem, wstyd by mi było teraz odchodzić, wstyd by było nie podjąć rękawicy, w Wiśle nie ma kasy więc biorę tę robotę mimo, że wiem, że to wdepnięcie w gówno"

I tak to się kręci od kilku lat. Problem polega na tym, że z roku na rok jest co raz gorzej. W ekstraklasie jeszcze można było się pośmiać z naszej sytuacji, teraz szorujemy już dupą po dnie i okazuje się, że I liga to dla nas zbyt wiele. Realnie możemy np za sezon walczyć o utrzymanie w tej I lidze... Bo jeśli nie będzie awansu teraz to pardziej prawdopodobne niż awans czy pozostanie na tym samym poziomie powiedzmy miejsca 3-12, będzie tułanie się w I lidze na miejscach 13-18 jeśli popadniemy w większą biedę, osłabianie kadry itd
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując