Wuja się podał do dymisji ale tak na prawdę Kuba go namawiał do dymisji. Ciekawe po co namawiał skoro mógł go zwolnić. Jaja jak nie wiem.
Lucjusz zgodnie z tym co pisałeś wczoraj, że tu jakieś bajki wymyślam m.in. ja, to sobie obejrzyj filmik Kołtonia i CI wyjaśnia co się w tym klubie odpierdala, jaki cyrk robi trio, jakie tam są problemy. A twierdzi, ze ma info z klubu i z ludzi z zewnątrz klubu, którzy coś wiedzą.
Cytat:
|
Wiedziałem że Brzęczek jest słabym trenerem, ale nie aż tak słabym.
|
Brzęczek nie jest aż tak słaby. To cienias ale nie jakaś tragedia największa. Po prostu w naszym klubie trio odejmuje każdemu trenerowi 30% umiejętności. Skoro np Wuja nie jest Bogiem trenerki, to musi mieć stworzone wręcz idealne warunki żeby mu zażarło, jeśli w Wiśle ma patologiczne warunki to tym bardziej wypadnie gorzej niż w rzeczywistości go stać.
I cały problem Skowronka, Stolarczyka, Hyballi, Guli i Brzęczka rozwiązany - zjebane trio. Ci faceci ośmieszają się średnio mniej niż co pół roku... Zaciąg trenerów, prezesów, dyrektorów sportowych i kopaczy z dupy. U nas już nawet rundy jednej nie potrzeba aby była gruntowna zmiana czy to na stanowisku trener/prezes czy w kadrze