Wyświetl pojedynczy post
sorino
Senior Member

Od: 06.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2022, 17:50
AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post
Ja tam osobiście dziękuje za podjęcie rękawicy w zeszłym sezonie kilku nie miało jaj żeby spróbować.
Przyznam że w tym sezonie spodziewałem się wiecej, szkoda że nie wyszło. Powodzenia na nowej drodze życia cokolwiek by to nie było.
Kilku czyli kto i przede wszystkim kiedy?

6.02 - był 1 mecz rundy na wyjeździe z wielkim Rakowem, Wuja był obecny na trybunach obok siostrzeńca-prezesa.

10.02 - Wuja dokonuje zmiany w rejestrze swojej firmy, której działalność brzmi "Pozaszkolne formy edukacji sportowej oraz zajęć sportowych i rekreacyjnych". Dla mnie była to oczywista przygotówka pod podjęcie wkrótce zatrudnienia jako trener.

12.02 - mecz ze Stalą po którym Wuja zostaje trenerem Wisły.

Jak na dłoni widać, że tylko wyczekiwał na potknięcie Guli i prędzej czy później by go zmienił, a że Gula potknął się szybko, to ten niby "ratownik" wszedł z marszu na posadę trenera Wisły.

Zaczął od straty punktów ze słabiutkim Górnikiem Łęczna u siebie i skompromitował się przegrywając z III-ligowcem w Pucharze Polski. Następnie dociągnął do 1 wygranej w 15 meczach.

Trudno uwierzyć by Gula zanotował równie kiepską serię i odpadł z Pucharu z III-ligowcem. Być może już w 1 meczu z cienką Łęczną osiągnąłby próg wygranych wuja. Ale on uważał że będzie lepszy i skompromitował się doszczętnie zarówno w Ekstraklasie jak i I lidze.
Odpowiedz cytując