Lucjusz, to ile tych Brzęczków jest do obejmowania posady trenera, że mieli już zamiast Hyballi i Guli zatrudnić Jurka nr 1, nr 2 a teraz obecny co poleciał byłby już Jurkiem nr 3?
Jak Ty nie widzisz jaka w klubie jest patologia i się jeszcze jak głupi śmiejesz to ja...
W tym klubie na stanowiskach utrzymują się tylko koleżcy, a kto nie koleżka, legenda, rodzina albo nie liże wszystkich z układu rodzinno-przyjacielskiego po jajach, to szybko wypada z układanki, szybko staje się winny i takiej osobie dupsko obsmarowują - Obidziński, Hyballa, Pasieczny-Gula.
Niech może ktoś z rodziny coś powie na temat pracy Dawida i Jurka. Bo to najgorsze miernoty jakie w tym klubie były a wychodzi na to, że są najmniej winni.
Tak, własnie to świadczy o hermetycznym środowisku. Zamykają się w swoim zajebistym gronie. A jak przyjmą kogoś z zewnątrz to nie ma problemu go zwolnić albo dupę obrobić w mediach. Tak się własnie kończą takie układy rodzinne i nepotyzm.
Z Hyballą to nie wiem czy głupiego udajesz. Pod tym gościem najpierw kopano dołki. Nasz super właściciel Kuba był w szatni, wiedział co się w szatni dzieje, wiedział jaki jest Hyballa i zamiast go wyjebać, bo jest właścicielem to najpierw zrobiono jakiś cyrk z transparentami, artykułami w mediach itp Dopiero jak złe wyniki pozwoliły na zwolnienie to go zwolnili.
Pomijam fakt, że oni przecież specjalnie grali na wyjebanie jego, obrazili się jak ....eczki, bo Niemiec (i nie ważne, że czubek) miał swoje zdanie, woleli bronić lenistwa niż pracy oraz legendy, która nic nie robi w tym klubie (Pana Kmiecika). Dla mnie, to był taki moment przełomowy w Wiśle, który przypieczętował ten moralny upadek, po tym jasno się okazało, że najleży lizać dupsko temu komu powinno się to robić, siedzieć cicho bo będą problemy i że nie liczy się praca, rozwój, tylko kombinacje i układziki.
I dokładnie od tego momentu, czarnej serii, która służyła do zwolnienia Guli jesteśmy pośmiewiskiem jeśli chodzi o organizację klubu oraz wyniki sportowe. Upadliśmy można powiedzieć z dnia na dzień. Po Hyballi był już Gula i Brzęczek, obaj trenerzy nie dali nawet cienia nadziei, że będzie lepiej (nie było żadnego fajnego okresu w grze).
Ale ja wiem, że dla Ciebie to będzie wymyślanie głupot na siłę
PS A co do rodziny, Dawida i Jurka. Teksty w stylu, że Dawid to taki zajebisty prezes i też zostaje dlatego, że sponsorzy nie wyobrażają sobie aby on odszedł. Tekst z Kubą, który zajebał bo nie grał. To zasługuje na umieszczenie jako cytaty w jakiejś złotej księdze. Ci ludzie się ośmieszają a takie ich farmazonienie idealnie to potwierdza.