Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2022, 12:51
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post

Ja nie rozumiem jak można interesując się Wisłą nie dojść do pewnych wniosków, które po prostu wynikają z logicznego myślenia i wcale nie trzeba być w klubie od środka aby pewne rzeczy wydedukować.

Kolejnym faktem jest to, że nadal w klubie było sporo osób ogarniętych a mobilizacja całego środowiska piłkarskiego spowodowała, że Wiśle pomagali tacy ludzie jak Obidzińśki czy Leśnodorski = można było czerpać wiedzę i pomysły od ciekawych ludzi, można było na kimś i na czymś budować...

nie ma co komentować mitologii, ja nie znam faktów od środka, wiele informacji na zewnątrz wychodzi pod publiczkę lub ZNIEKSZTAŁCONYCH - na podstawie zlepka takich "faktów" równie dobrze można oszacować właściwą liczbę ofiar drugiej wojny światowej...

Obidziński... ma swoich psycho-fanów, ma również przeciwników. Ja nie łykam takich bajek pisanych patykiem po kałuży... Można sobie gdybać i układać scenariusza na 100 różnych sposobów.

Obidziński się skończył i poszli po bandzie amatorsko zatrudniając Gulę i Pasiecznego, będąc jednocześnie hermetycznymi (oblężoną twierdzą) - a nie ten argument już nie za bardzo pasuje, to trzeba bić w "zmianę co pół roku"

NIEEEE... JA WYSIADAM....

I Ty się powołujesz na LOGICZNE MYŚLENIE

Teraz doczytałem ten kwiatek: " śmieszne wywalenie Hyballi, obsmarowanie go w mediach żeby był pretekst do zwolnienia" -->czyli wychodzi na to, że jakby go nie obsmarowali w mediach to nie dałoby się go wywalić, bo potrzebowali pretekst, a bez pretekstu się nie da Wystarczającym argumentem były np WYNIKI (pierwszy lepszy przykłąd z brzegu), a nie jakaś mania obsmarowywania. Co za wierutna bzdura pozbawiona jakiegokolwiek sensu logicznego? Zero spójności logicznej. W innym klubie przedstawiali hyballe jako wykręczaca sutków i co? Boże jakby takie coś wyszło od nas z szatni to byłaby niewyobrażalna nagotka tych od "logicznego wyciągania wniosków", woda na młyn.

Tryb "zgnilizny" ON (włączony - z j.angl. )
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 03.10.2022 o godz. 13:28.

Odpowiedz cytując