Wyświetl pojedynczy post
Książę Palownik
Senior Member

Od: 12.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2022, 09:37
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
ale czemu Pasieczny poleciał razem z nim? Widocznie chujowo się rozeznali zatrudniając Pasiecznego,
Ja Ci powiem jak się rozeznali: w ogóle się nie rozeznali, bo jak się można rozeznać w kompetencjach na stanowisku dyrektora sportowego, który lata temu przez kilka miesięcy był dyrektorem sportowym sąsiadki?

Pasieczny był skautem, w dodatku chyba nikim ważnym bo nie słyszałem aby na Wyspy jakiś talent ściągnął. Dyrektorem sportowym jak wspomniałem był tylko przez chwilę i to dawno temu.

Obecnie kieruje jakimś kursem dla kandydatów na dyrektorów sportowych robionym za pieniądze PZPN - czyli jakoś żaden klub się nie zabijał o jego usługi, więc chłop musi dorobić na opowiadaniu jakichś książkowych mądrości ludziom, którzy kupią każdy kit bo są totalnie zieloni.
Czyli mieliśmy książkowego magika-teoretyka z doświadczeniem zawodowym praktycznie jedynie w skautingu - to jak go miała Wisła rozeznać? Zrobić mu test wielokrotnego wyboru z wybranej literatury branżowej? I to jest problem, że u nas ktoś wpadł na pomysł, że wokół takiego gościa będzie jakiś szerszy projekt robiony.

Zgadzam się ze wszystkim, co napisałeś. Może niektóre rzeczy trochę inaczej był ujął ale generalnie to jest trafna diagnoza kompletnego rozkładu.
Ostatnio edytowane przez Książę Palownik : 03.10.2022 o godz. 09:39.
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
Odpowiedz cytując