Wyświetl pojedynczy post
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.10.2022, 21:52
Drozd napisał(a):Wyświetl post
A skąd w wymyśliłeś akurat 8 meczów do porównań? Ja dzielę pracę Hyballi na dwa okresy nie przez widzi mi sie tylko do i po słynnym "jajeczku" czyli do przerwy na kadrę. To było chyba 11 meczów i średnia 1,63. Bez żadnych wzmocnień i z odchudzeniem kadry. Nie dostał jak Skowronek stopera pomocnika i napastnika z papierami... a porównania ze Stolarem to już śmiech całkowity.

Hyballa wyglądana to, że nie szanował tych którzy na szacunek z jego strony nie zasługiwali. Zresztą co Wiśle przyniósł wzajemny szacunek właśnie widać. Powiedzieć komuś w oczy, że zachowuje się jak ....a to nie zawsze tylko brak szacunku. Bywa że to gorzka prawda z którą niektórzy nie mogą się pogodzić.

Kolejki nie ma bo Kubuś doprowadził klub do takiej zapaści że nikt w gówno nie chce włazić...
Objawy, które widzimy mogą mieć kilka wytłumaczeń. Ty obstawiasz jedno z nich. Ja inne. W wielu rzeczach się zgadzamy, na przykład nieudacznictwa w klubie, chorych relacji, ale ty chwytasz się brzytwy, a ja nie. Twoja wersja daje nadzieję, że jak znajdzie się właściwy sternik, zmieni się podejście itd. Wisła wyjdzie z tego marazmu. To moim zdaniem karmienie się złudzeniami. Moja wersja nie daje nadziei, wszystko to zaszło za daleko. Nowy, nawet najlepszy sternik i zmiana podejścia nic nie da, bo osłabiając drużynę zrobiliśmy kilka kroków za daleko.
Odpowiedz cytując