wolfy napisał(a):

Ja .......ę, już wracamy do Hybali?
Kibic to jednak proste i głupie stworzenie.
Jak jest kat, to brak wyników bo nie można z psychopatą pracować. Jak jest spokojny trener - trzeba im kata, frajerom bez ambicji! Dojebać im tak żeby się zesrali!
A moim zdaniem potrzeba spokoju. Wbrew pozorom w dwa tygodnie nie wyeliminuje się wszystkich problemów, zwłaszcza jeśli niektóre są czysto personalne - brak LO, wątpliwa jakość Moltenisa, młodzi po prostu odbijają się od pierwszej ligi.
|
Nie jestem zwolennikiem zwalniania trenerów... ale trener Jerzy Brzęczek nie da rady wyprowadzić Wisły Kraków z kryzysu! Miał nas uratować przed spadkiem, a skończyło się kompromitującym spadkiem...
Każdy poprzedni trener miał chwile dobrej gry Stolarczyk, Skowronek, nawet Hyballa... a Brzęczek nie miał żadnego takiego momentu... żadnej dobrej serii...
Obecnie powtarzamy schemat z poprzedniego sezonu gdzie jest coraz gorzej...
Ile ma dostać jeszcze czasu aby cokolwiek pokazał...? Na miłość boską, w całym 2022 roku Jerzy Brzęczek wygrał tylko sześć spotkań ligowych i jedno pucharowe. Myśmy przegrali nawet z beniaminkiem I ligi... Zawodników mamy jakich mamy... ale to nie są zawodnicy, którzy odstają poziomem od I ligi, a niektórzy są ponad ten poziom... Generalnie ten związek już dawno się wypalił...
Poza tym znowu tworzy się aura oblężonej twierdzy... spiskowcy atakują... Atmosfera gęstnieje... to nie są warunki, które pozwolą wyprowadzić drużyne z kryzysu...
Oczywiście czym innym jest, że drużyna co rok o tej porze ma gigantyczny kryzys... niezależnie od zawodników i trenerów... musi wpaść w serie meczy bez zwycięstwa... nie wiem czy to nasze DNA porażki...