Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.10.2022, 07:53
Cytat:
W sensie pewnie od Brzęczka byłby lepszy, bo gorzej się nie da, ale dla mnie to taki typowy przeciętniak którego biorą kluby, jak nikt lepszy nie przyjdzie.
Już to kiedyś słyszałem... przy Skowronku, Stolarczyku, Hyballi, Guli... I zawsze było gorzej

Cytat:
Uczciwie mówiąc to ja bym szukał właśnie zadaniowca na pół roku z celem awansu za absurdalnie duża premie
Póki mamy w składzie piłkarzy wybijających się ponad te ligę
Bo długoterminowy projekt to z dziura budżetowa i całkowitym brakiem pionu sportowego brzmi niespecjalnie rokujaco
Co bynajmniej nie znaczy że tym kimś miałby być Urban
Jest jeden problem i to spory. Z umiejętnościami naszego trio, takie rzucenie się na hurra z finansami i tak awansu może nie dać = wtedy już kompletnie jesteśmy w dupie
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując