Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.09.2022, 07:13. Ile punktów zdobędzie Wisłą do końca roku?
Mamy na forum zażartą walkę pesymistów vs realistów vs optymistów dotyczącą tego ile punktów jesteśmy w stanie zdobyć w tym roku.
W ramach zabawy zakładam temat gdzie możemy typować, bez dokładnego wyniku, 1, X lub 2 nasze mecze do końca rundy. Bardziej ciekawi mnie kto trafi ilość punktów niż ilość meczów gdzie trafi z 1X2, bo czy wygramy z TBB a przegramy np z Łęczną, to ostatecznie różnicy nie robi, ważne są punkty, a nie z kim je zdobywamy.
Aczkolwiek podliczę na koniec zarówno kto trafił z ilością pkt oraz z 1X2, za trafienie w danym meczu 1 pkt, za pomyłkę 0 pkt.

Do zakończenia 7 meczów, czyli max 21 pkt do zdobycia.

Korzystajcie z tego szablonu:

1. Chojniczanka - Wisła (wyjazd)
2. Wisła - ŁKS (dom)
3. Termalica - Wisła (w)
4. Wisła - Podbeskidzie (d)
5. Zagłębie Sosnowiec - Wisła (w)
6. Wisła - Górnik Łęczna (d)
7. Sandecja - Wisła (w)

Wisła zdobędzie: x pkt.

Moje typy:

1. Chojniczanka - Wisła (wyjazd) X
2. Wisła - ŁKS (dom) 2
3. Termalica - Wisła (w) 1
4. Wisła - Podbeskidzie (d) 2
5. Zagłębie Sosnowiec - Wisła (w) X
6. Wisła - Górnik Łęczna (d) 1
7. Sandecja - Wisła (w) 2 (żeby nie było zbyt pesymistycznie, rozum mówi tutaj X ale tragicznie mi wyszło to nasze punktowanie w typowaniu moim...)

Wisła zdobędzie: 8 pkt

Uważam, że co najlepsze w 1 lidze za Brzęczka już za nami. Gramy co raz gorzej, kontuzji co raz więcej, punktujemy co raz gorzej, a terminarz teraz mamy trudniejszy niż na początku. Wyszło 8 pkt na 7 meczów, czyli w sumie logicznie, taka średnia punktowa na mecz Brzęczka zachowana.

Typujcie, zobaczymy, kto tu jest prawdziwy fachowiec
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 24.09.2022 o godz. 07:17.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując