Cytat:
|
Dzisiaj dobitnie widać kto miał rację w sporze Obi/Trio. Do tej pory się powstrzymywałem przed mocnymi słowami w stronę Trio, ale prawda jest taka, że tym klubem rządzi banda dyletantów, która pozatrudniała kolejną bandę dyletantów. Naprawdę k...., ileż można popełniac te same błędy... wielcy biznesmeni. Jak oni te swoje firmy ogarniają? Ja bym im stoiska na targu nie powierzył do zarządzania, bo pewnie zatrudniliby jakiegoś leszcza, którego każdy by oszukiwał na kasę.
|
Trio wcale nie popełnia tych samych błędów. Po prostu tak musi być, bo im głupio jest zwolnić kogoś z rodziny, koleżków albo legend.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.