Wyświetl pojedynczy post
kopaczoholik
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.09.2022, 21:43
Jerzy Brzęczek jest trenerem Wisły Kraków od 14 lutego 2022 roku... w tym czasie nasz klub rozegrał 26 meczy, z czego zanotowaliśmy 7 zwycięstw, 9 remisów i 10 porażek... Za kadencji Wuja spadliśmy z eklapy w kompromitującym stylu... zwycięstwa zaczęliśmy notować dopiero w I lidze... przy czym niestety były to zwycięstwa wymęczone, po meczach w trakcie których krwawiły oczy... Wiem, wiem zwycięzców się nie sądzi...
Niemniej jednak zastanówmy się, czy drużyna Brzęczka ma jakiekolwiek szanse na grę w barażach o I ligę? Według mnie drużyna Brzęczka po tym co pokazała Wisła za jego kadencji... nie ma najmniejszych szans w takim dwumeczu... Drużyna Wisły notowało serię kompromitujących porażek w meczach o stawkę... Miała przy tym z reguły niesamowitego pecha itd...

Na jakiej podstawie możemy liczyć, że drużyna wreszcie zatrybi i zacznie grać?

Nie rozumiem, przy tym wielu decyzji Brzęczka.... Hugi nie jest bogiem futbolu ale to nasz najlepszy zdrowy skrzydłowy... jaki jest sens stawiania na niego w sparingach, a potem w meczach ligowych wysyłanie na trybuny...
Savić grający w sparingach gdy wiedzieliśmy, że odejdzie... Sprzedanie Mehremicia nie mając zabezpieczonej obrony... Kto wierzy, że naszym zbawcom okaże się Uryga jest co najmniej szalony....

Zwróćmy dodatkowo uwagę, że każdy dotychczasowy trener, za wyjątkiem Brzęczka miał mecze, a nawet serie, które dawały nadzieje na lepsze jutro, tj. zarówno Stolarczyk, Skowronek czy nawet Hyballa. Tylko Brzęczek ma pecha i od początku idzie mu źle... i drużyna pod jego wodzą jakoś dziwnym trafem nie potrafi odpalić...

Oczywiście początek tego sezonu zaczął dobrymi wynikami... ale po meczach, które ocierały się o kompromitację, śmieszność... Szczęście skończyło się i zaczęła się smutna, szara Brzęczkowa rzeczywistość w Wisle Kraków...

Nie jestem zwolennikiem wymiany trenerów... ale przy Brzęczku ciężko wierzyć w jakikolwiek awans...
Odpowiedz cytując