Wyświetl pojedynczy post
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.09.2022, 14:13
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Brzęczek nie ma jaj dlatego jest gorszy niż przeciętny trener. Jeśli były selekcjoner, kiedyś wielka gwiazda piłki (wg Domagalik), gościu, który niby jest topowym trenerem w Polsce najpierw spierdala klub z ekstraklapy z bilansem 1/14, a teraz non stop gada o tym utrzymaniu, że liga ciężka itd a wczoraj też powiedział, że ten 1 pkt jest ważny, to ja .......e. Przecież on nie wymaga od tych kopaczy. Dla niego utrzymanie się w I lidze też będzie ok. Jak on ma zrobić z tymi chłopakami - szczególnie z młodymi - progres? U niego każdy albo stoi w miejscu, albo się cofa w rozwoju.
I to już bym uważał, że jest właśnie winą Brzęczka i dużym minusem, ten brak wiary w rozwój i co za tym idzie brak rozwoju. Takie tam zero ambicji.

I jeszcze kolejny, największy problem. Normalny trener by się w....ił i by powiedział coś w stylu "jak mam ....a wygrywać, jak mi Hugiego zabraniacie wystawiać bo ma za wysoki kontrakt, młodzieży i tu wjebaliście i jeszcze na koniec Mehremicia odstrzeliliście bo był za stary i za dobry?!!!!".

No własnie. Czy kiedykolwiek Brzęczek takie coś powie? Nie powie. Bo by wyszło, że jedzie po Kubie. I tak samo Kuba nic nie powie na Brzęczka bo nie wypada. Tak własnie się kończą układy przyjacielsko-rodzinne i zacieranie funkcji/odpowiedzialności, gdzie naturalnie głupio jest publicznie osądzać kogoś z rodziny, w takim śliskim i niewymiernym biznesie jakim jest prowadzenie klubu i sport.
Ale zdajesz sobie sprawę z tego, że to stały Wiślacki przebój. W końcu kibice śpiewają go każdemu, kto tu przyjdzie. Stolarczyk do dupy, Skowronek do dupy, Hyballa do dupy, Gula do dupy, Brzęczek do dupy... A wyników jak nie było tak nie ma. Nie chcę już zagłębiać się w przyczyny, ale zmieniamy, zmieniamy i zmieniamy, a równia pochyła trwa w najlepsze. Może wobec tego nie ma takiego trenera, który chciałby tu przyjść i byłby w stanie coś zmienić? Bo zmienianie dla samego zmieniania nie ma sensu.

Nie wiem jakie kuluarowe rozmowy prowadzi Brzęczek, więc się nie wypowiadam. Może jest szkodnikiem, a może świeci oczyma za całą resztę?
Odpowiedz cytując