Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.09.2022, 18:12
Napisałem ci co uważam wyżej, zacytowałeś zanim skończyłem i sprawdziłem wywód pod względem błedów (np. zamiast ponad powinno być pod 20, a potem zmieniłem na 10-20, bo czytelniejsze ;P). Niestety jestem fanem czytania swoich postów po ich zamieszczeniu i edycji po tym fakcie, co często przeszkadza, gdy ktoś szybko odpisuje. Tym bardziej, że zdecydowałem się na ocenę naszych poprzednich spotkań, głównie opierając się na pamięci oraz analizie statystyk poszczególnych meczy, więc edycja potrwała wyjątkowo długo.
Pierdyliard podań może być, jeśli stwarzamy przy tym więcej okazji od przeciwnika i przeprowadzamy więcej niebezpiecznych ataków.
Sama sztuka dla sztuki bez okazji podbramkowych mnie nie interesuje.

Przewrotność piłki jest taka, że mecz z Puszczą został oceniony jednoznacznie negatywnie przez forumowiczów, a gdyby wystąpiły dwie rzeczy:
1. Plewce nie odbiło się od konara
2. Wykorzystalibyśmy jedną z dobrych okazji, które mieliśmy
To całe forum by piało z zachwytu jaki zagraliśmy wspaniały mecz i powstaliśmy z kolan wygrywając 3:2.
Czasem wystarczy krzywe odbicie się piłki od buta i obraz meczu się zmienia o 180 stopni.
Taka jest piłka.

Tak jak Bayern był lepszy od ManU w pamiętnym finale Ligi Mistrzów, a Milan był dużo lepszy od Liverpoolu w pamiętnym finale z Dudek Dance.
Ja pamiętam kto grał wtedy lepiej i miał pecha, nie tylko kto wygrywał.
Takie zboczenie mam. Może zasiane przez Tatę, który analizował spotkania pod kątem jakości gry i był dość dobrze znanym działaczem sportowym w moim okręgu swojego czasu, z sukcesami budowania drużyny ponad stan i wysoko ponad ligę w której klub pierwotnie był i jakie były jego prawdziwe możliwości. Ale tu skończę, bo jednak preferuję względną anonimowość jaką gwarantuje forum

/edit : fajnie, że cytujesz moje ponad 20 strzałów na bramkę po tym jak sam napisałem, że źle napisałem Pewnie bez mojego wskazania byś nawet tego nie zauważył, bo nie od dziś wiadomo, że czytanie ze zrozumieniem nie jest Twoją mocną stroną.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 15.09.2022 o godz. 18:31.
Odpowiedz cytując