Wyświetl pojedynczy post
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.09.2022, 15:34
sorino napisał(a):Wyświetl post
Z Urygą można było rozwiązać kontrakt po sezonie na bazie przepisów PZPN.

Tak więc twój ulubiony menedżer Wuja świadomie wybrał opłacanie kontuzjowanego zawodnika nad pieniądze jakie mógł zaoszczędzić do budżetu.

A czy Uryga będzie kiedyś wzmocnieniem (nie byłby, jak piszesz, bo to fantastyka, wrzuciłeś tekst "Świat rzeczywisty versus Świat idealny.", a sam się poruszasz cały czas w swoich wpisach w świecie idealnym w którym gdyby nie coś to by byłybo pięknie) to mam spore wątpliwości. Już w tamtym sezonie gdy cudem udało mu się na chwilę wyleczyć to wyglądał kiepsko. A teraz ponad rok bez grania, tutaj pytanie brzmi raczej czy on w ogóle będzie się nadawał do uprawiania sportu nawet na I-ligowym poziomie.

No więc nie nie wiem czemu wrzucasz tutaj jeszcze większe idiotyzmy niż produkuje Wuja na konferencjach.
Krótko.
Po pierwsze, jeśli te przepisy są takie oczywiste to dlaczego nie rozwiązano w ten sposób umowy z Mehremicem, Hugim, Sobolem i jeszcze kimś?

Po drugie, zupełnie nie rozumiesz co chcę przekazać. Pokazuję że brak zdrowego Urygi , w formie z czasu jego gry w Płocku jest realnym osłabieniem . Z takim założeniem został zakontraktowany do nas. Realnie i rzeczywiście .Tylko tyle. A że życie jest nieprzewidywalne...

Po trzecie , twoich wypowiedzi oceniał nie będę.
Odpowiedz cytując