Wyświetl pojedynczy post
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.09.2022, 10:32
stary dziad napisał(a):Wyświetl post
Proszę bardzo.
Colley, Uryga. Łasicki , w mojej ocenie to zmiennik
Pereira. Zawodnik jak na 1 ligę wybitny. Pisanie że z góry należy zakładać że to zawodnik "incydentalny" to jakieś nieporozumienie.
Hernandez, Duda.
Masz pięć sztuk.
Do tego , Kuba na ławce, wchodzący na ostatnie 20 minut aby dać drużynie mental. Kuriozum?
Dalej Ondraszek , generalnie też wchodzący z ławki na 30 minut . Albo , wchodzący w podstawowym składzie w ustawieniu 4-4-2
Ustawienia najmocniejszej 11 w której miejsca mają i Fernandez i Duda i Pereira wyobrazić sobie nie potrafię. Byc może to wina moich ograniczen
Zaintrygowany jestem również "wybitnościa" Pereiry, czy ja dostrzegłes w tych 144 minutach które zdołał rozegrać do tej pory czy też wnikliwie oglądasz 2 ligę turecka ?
Nigdzie nie pisałem o incydentalnosci, natomiast trudna traktować jako podstawowego gracza kogoś kto ostatni raz 2/3 lub więcej ligowych minut rozegrał 6 sezonów temu
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując