Wyświetl pojedynczy post
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.09.2022, 11:11
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Jaka by nie była, na pewno nie jest to lewa obrona, czyli pozycja, na której z sobie tylko znanych powodów wystawia go Brzęczek.
Bo nasz wspaniały manager (trener to za mało) wymyślił sobie że wystarcza mu na tą pozycję Wachowiak z Niewiadomskim
Więc ma wybor między gościem który nie umie bronić a takim który nie umie w ogóle grać w piłkę
To szuka alternatywy
Na to żeby pomyślęc nad alternatywa w postaci zmiany systemu (taki Wachowiak może by się nadal na wahadło jeżeli miałby 3 stoperów za sobą) jest zbyt ograniczony

krysztal napisał(a):Wyświetl post
W ogóle tak teraz patrzę to nie wiem skąd ty wziąłeś te liczby?Za Hyballi 65 minut z żydovią po 90 z legią i lechem,minuta z piastem 90 z jagą----kontuzja---45 ze stalą-----jajeczko
Liczyłem wczesnego Hyballe, pamięć mnie zawiodła bo myślałem że on polecial przed derbami
Co nie zmienia faktu że to nie jest i tak pozycja dla Szota i dobrego meczu tam w życiu nie zagral
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 12.09.2022 o godz. 11:13.
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując