Wyświetl pojedynczy post
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.09.2022, 09:44
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Trochę nadinterpretujesz aNouc. Nie można być przygotowanym do bycia wyższym. Silniejszym może i można, ale to dużo czasu zajmuje i raczej dotyczy starszych gości niż większość naszego składu.

Fizycznie przegraliśmy walkę z Puszczą przy stałych fragmentach, bo po prostu mamy niższy zespół składający się w dużej mierze z młodszych, lżejszych zawodników. Żyro się denerwował, że tą walkę w powietrzu przegrywaliśmy, mimo wiedzy co powinniśmy byli robić. No cóż, znać teorię to jedno, wygrać główkę będąc o głowę lub pół głowy niższym i przy tym słabszym fizycznie to zupełnie coś innego.

Powinniśmy byli od początku przede wszystkim wystrzegać się niepotrzebnych fauli i wybić po rogach, tych było za dużo. Ja nie winię naszych, że Puszcza wykorzystała swoje atuty. A wykorzystała je bezlitośnie. W innym meczu, przy tym samym obrazie gry byłby inny wynik wg mnie, bo poza bramkami jakieś wielkiej ilości konkretnych sytuacji w wykonaniu Puszczy to ja nie widziałem (oczywiście pomijam kontry, gdy już się całkiem odsłanialiśmy pod koniec spotkania).
Ładny pocisk na tego parodystę Brzęczka. Szanuję.
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując