Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.09.2022, 19:39
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Dżizas, kiedy inny pisali po wcześniejszych meczach że trzeba zabić mecz czyli strzelić jedną, czy dwie bramki, żeby rywal wiedział, że nic nie poradzi, stwierdzałeś, że to druga strona Błoń i że żąda się bógwiczego.
Cieszę się, że zacząłeś zauważać błędy i że widzenie błędów nie jest równoznaczne z kibicowaniem sąsiadce
Co?

Dla mnie "zabicie meczu" to nie strzelenie kilku bramek więcej - żeby tak twierdzić trzeba być kompletnym idiotą. Nie mamy potencjału żeby regularnie wygrywać dwiema, trzema bramkami Nikt w tej lidze nie ma Nie rób ze mnie idioty

Zabicie meczu to dla mnie szczelna defensywa i kontry - to co zrobiła Puszcza, to co robi każdy w tej lidze. Mamy dobry wynik, więc go wykorzystajmy, zmuśmy rywala do odsłonięcia się - nam to aktualnie nie wychodzi.

Nie wmawiaj mi takiej odklejki jaka jest Waszym udziałem - liczenie po Stolarczykowemu że strzelimy tyle bramek że przeciwnik się zesra jest po prostu idiotyczne. Uda nam się to może raz na 8 meczy.

Ja liczę na dokładnie odwrotną rzecz niż Ty postulujesz więc jak widać nie dostrzegłem swojego błędu
Chcę spokoju, wyrachowania, wybicia przeciwnika z równowagi - nie ofensywnej gry i gradu goli. Interesuje mnie awans. W dupie mam estetów. Trzy punkty po golu pośladkiem i murarce są dla mnie lepsze niż zero po ładnej grze. Jak strzelą cztery zamiast jednej to się będę odpowiednio bardziej cieszył, ale - trzy punkty. To się liczy.
I awans.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 06.09.2022 o godz. 19:45.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując