Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.09.2022, 19:25
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Witaj wśród plujących na klub
Nie, ja krytykuję, Ty plujesz, kolportowałeś kretyńskie plotki nt. trio i generalnie - wylewałeś żółć. Krytykuję teraz tak samo jak robiłem to okienko temu, można sprawdzić.
Ja liczę na kontruktywne rozwiązania, Ty i tobie podobni - tylko na głowy "winnych". Nie sądzę żeby nasze podejście do klubu miało wiele ze sobą wspólnego.

Dali moim zdaniem dupy z tym transferem, jeżeli Francuz ogarnie obronę to jakoś się wybronią ale to kolejne kretyńskie ryzyko. Ale to w sumie jedyna wpadka w okienku które oceniam jako bardzo dobre - z uwzględnieniem realiów. Chciałbym LO, nie udało się i mnie to jakoś specjalnie nie szokuje, bo zrobiliśmy wartościowe transfery na każdą inną pozycję poza bramką. 10 na 10 to byłby cud przy ograniczonych zasobach, brakach strukturalnych i skali rotacji.

Tyle że to tak naprawdę początek drogi, korekty są nieuniknione - przede wszystkim liczba młodych w pierwszym składzie i na ławce musi spaść. Rozumiem czemu jest jak jest, ale nie może tak zostać.

Także nie wstąpię do Waszego elitarnego klubu, liczę że po następnym meczu ja się będę cieszył, a Wy - Was nie będzie za bardzo widać. Jak po każdym zwycięstwie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 06.09.2022 o godz. 19:29.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując