Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.09.2022, 10:00
Dla mnie zachowanie sędziego to kpina.

Igor Łasicki napisał(a):
- Do sędziego już w ogóle nie mogłem podbiegać, ale to jest kwestia tego, że musimy chyba to zrobić całą drużyną, a nie gdzieś tylko ja, bo później miałem już z sędzią ciężko, a gdzieś przez takie coś ja też muszę grać ostrożniej, bo powiedziałem do sędziego - dlaczego mnie wykartkował, bo gorzej mi się z tym gra, bo wiadomo, że muszę uważać. A on powiedział, że źle to wyglądało, bo biegłem przez pół boiska do niego, ale ja mówię, że jestem kapitanem i chyba mogę pogadać, bo mam opaskę. Myślałem, że tak jest, ale on twierdził inaczej i niestety dał mi żółtą kartkę. Też nie ma co zwalać na sędziów, bo choć karny dla mnie był ewidentny, to i tak dostaliśmy trzy bramki "ze stałych". A co do karnych, to tłumaczył, że w naszym polu karnym zawodnik miał czas na reakcję, a u nich nie miał. I tak to zostało przez niego odebrane -
Czy któryś pajac z Puszczy dostał kartkę za dyskusje z sędzią? Pytanie retoryczne, robili to nagminnie...

Czy możemy jak Cracovia wystosować pismo żeby ten błazen więcej nam nie sędziował?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 03.09.2022 o godz. 10:10.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując