Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.09.2022, 22:48
AS82 napisał(a):Wyświetl post
O widzę że już niektórzy zaczynają tłumaczyć kopanine jaka prezentujemy, że w sumie mecz się mógł podobać bo było 5goli itd. Takie usprawiedliwianie partactwa i ślepa wiara w umiejętności Jurka skończyła się spadkiem w zeszłym sezonie..
Ja nie mam jakieś super wiary w Jurka. Raczej wierzę w to, że mamy dość fajny perspektywiczny zespół, który z czasem może być tylko lepszy. A partactwo by było jakbyśmy dostali 0:4. Przegraliśmy mecz z drużyną, która właśnie wskoczyła na fotel lidera.

Skąd przeświadczenie, że powinniśmy wszystkie mecze z drużynami punktującymi podobnie do nas wygrywać?

Przecież my przed tym meczem mieliśmy średnią 2 punkty w meczu. Piszesz jakbyśmy wszystkich golili po 3:0 i nagle jakieś partactwo odwalili, którego się nikt nie spodziewał.

ciacho napisał(a):Wyświetl post
Chciałem jeszcze nieśmiało zauważyć, że w poniedziałek możemy wylądować na 7 miejscu.
Przy tym wyścigu żółwi?
Raczysz żartować.
Zdziwię się jak wypadniemy poza trójkę.

bódyń napisał(a):Wyświetl post
Ale jak Wachowaik w ofensywie to plus On jak zrobic cos dobrze to za chwiel spieprzyl. Nie popwiem staral sie dosc.
Moim zdaniem ładnie szarpał, wychodził na obieg, dobrze rozgrywał, świetnie wychodził spod pressingu, parę razy pokazał gazicho, ale nie miał z kim grać, bo Młyński na mecz nie dotarł. Z resztą jeszcze przed karnym Młyński z dwa razy Wachowiaka wrzucił na minę niedokładnym podaniem i Wachowiak świetnie wychodził z opresji. Dopiero po karnym zaczął się gubić w obronie.
Z resztą nie rozumiem jak można być tak chimerycznym jak Mateusz. W jednym meczu robi nam całą grę do przodu by w kolejnym być głównym hamulcowym naszych akcji ofensywnych.

Co jest powtarzalne :
- znowu zdominowaliśmy posiadanie piłki
- znowu oddaliśmy ponad 20 strzałów na bramkę (26, w tym 8 zablokowanych)
- mamy więcej groźnych ataków od przeciwnika

Uważam, że jak co mecz będziemy przy piłce zdecydowanie dłużej od przeciwnika i będziemy ładować 20+ strzałów na mecz to punkty będą spływać regularnie. Może na awans bezpośredni, może na baraże. Na pewno na tyle regularnie by nie drżeć o pozycję w tabeli, co da nam czas ograć naszych młodych piłkarzy. Dla mnie awans w pierwszym sezonie będzie super pozytywną niespodzianką
Ostatnio edytowane przez s1mone : 02.09.2022 o godz. 23:09.
Odpowiedz cytując