Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.09.2022, 22:04
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Też uważam, że właściwie w tym meczu wszystko było OK. Nie ma się do czego przyczepić.
Nigdzie nie napisałem, że wszystko było OK, napisałem, że mecz się dobrze oglądało i tak było. W końcu padło 5 bramek, oddano pewnie między 20-30 strzałów na bramkę.

Wszystko zależy od oczekiwań. Ja byłem przekonany przed sezonem, że będzie ciężko awansować w pierwszym sezonie i uważam, że robiliśmy wyniki ponad stan.

Mamy młodą, niedoświadczoną drużynę. Dostajemy gonga z niczego, jeszcze się dobrze nie otrząsnęliśmy drugiego - widziałem dziesiątki takich meczy, w których bardziej doświadczone drużyny szły w rozsypkę po czymś takim. Udało się nam pozbierać i przejąć kontrolę w drugiej połowie, zabrakło trochę szczęścia, żeby uratować jakiekolwiek punkty.

Mnie to śmieszy jak ktoś tutaj jedzie wszystkich równo patrząc tylko i wyłącznie przez pryzmat wyniku, a jakby Plewce piłka się od korzenia nie odbiła i gdyby sędzia słusznie podyktował karnego i skończyło się 3:2 dla nas to by wszystko było cacy i prawie każdy na forum by chwalił drużynę (albo by była cisza w temacie).

W piłce często takie detale decydują o wyniku, ja chłopaków jechał nie będę, trochę dobrej gry pokazali, podeszli ambitnie do sprawy i walczyli do końca.

Uważam, że po prostu lepiej gramy piłką niż z początku sezonu, a że wynik się nie zgadza?
No cóż 'czasem i przegrać przychodzi'....
Ostatnio edytowane przez s1mone : 02.09.2022 o godz. 22:14.
Odpowiedz cytując