wolfy napisał(a):

Fanklub Hugiego tradycyjnie rozpierdala. Gdyby ktoś z zewnątrz przeczytał te majaki to by pomyślał pewnie że Hugi to piłkarz za którym Fernandez może co najwyżej torbę nosić, nie człapak bez motywacji i w sumie - umiejętności.
Ja bym chciał żeby kiedyś jeszcze Hugi wszedł tylko po to by ten balon wreszcie pękł. Z Hugiem.
|
Nie zauważyłem tu żadnego fanklubu Hugiego

Jednak ten piłkarz nawet w ekstraklasie prezentował się lepiej niż dzisiaj prezentują się Starzyński, Cisse, nawet Pereira (ten z powodu kontuzji), a i lepiej niż na dzisiaj prezentuje się nasz kolejny skrzydłowy czyli JB16.
Tak, wiem przegiąłem.
Ale po to, żeby wskazać, że lepszy zdrowy, coś tam potrafiący piłkarz niż kontuzjowana gwiazda.
Nie mówiąc o pozostających bez formy Starzyńskiego, czy Cisse.
No chyba że okazałoby się, że nawet JB16 nie mogący biegać z powodu kolana jest na dzisiaj w lepszej formie od Hugiego.
Jednak podsumowując: na dziś nie wiemy dlaczego Brzęczek nie wstawia Hugiego do składu, a dywagacje biorą się stąd, że jego rywale na pozycji wypadają dzisiaj bardzo słabiutko.
Arkadiusz napisał(a):
|
a może jest niekulturalny i niemiły dla trenera , oraz kłoci sie z kolegami na boisku ?
|
Może wykręca wujowi i kolegom suty?