Młyński grając w pierwszoligowej Arce miał 1 bramkę i 3 asysty. Szału w liczbach nie było. Grał tylko pierwsze pół roku bo potem został odsunięty od składu. We wcześniejszych meczach nawet dwa razy został zmieniony w przerwie bo generalnie troszkę rozczarowywał.
W tym sezonie w 7 meczach (6 meczy w podstawie i jeden epizod) ma już.2 bramki, wywalczony karny w meczu z Arką, do tego 1 ładna bramka zza pola karnego została mu zabrana za spalonego Żyry w początkowym fragmencie tej akcji. Do tego obił poprzeczkę po indywidualnej akcji w jednym z meczy.
Chyba musicie przyznać, że całkiem sporo konkretów jak na niecałe 500 minut gry.
Liga ligą ale dużo lepiej gra ciałem niż rok temu i fajnie walczy o piłkę
Wachowiak u nas był dramatyczny. Nawet na ławkę się.nie nadawał. Na wypożyczeniu większość meczy to ogony i to nie na swojej nominalnej pozycji: 580 minut na bocznym ataku. Bez choćby asysty. Grał na zmianę z Koziną ponieważ Tychy potrzebowały młodzieżowca. W sparingach przed sezonem też wyglądał średnio. Przyszła liga i zaczął grać coraz lepiej.
Niewiadomski jest takim samym nieogarem jak Wachowiak rok temu. Jeśli Brzęczek szukał podobnego zawodnika do Wachowiaka to go znalazł

Nie jestem skautem i nie do mnie należy ocena jego potencjału ale jakby teraz był dobry to by go u nas nie było. Błędy w ustawieniu, niedokładne podania, brak koncentracji... ale potrafiący zagrać coś.do przodu. To on rozprowadził akcję po której Rodado zdobył bramkę.
Gruszka to atleta. Każdy to widzi. Nie wiem czy będzie z niego kiedyś przyzwoity piłkarz. Zapewne w drużynie Ojrzyńskiego by się sprawdził.
Sobol to kołek który potrafi stać w polu karnym i podobno ma "czutkę". Brzęczek nie chce takiego zawodnika. Ma z niego zrobić kogoś kim nie jest? Jakie mielibyście oczekiwania w stosunku do Sobola?
Cisse, Starzyński... według mnie są tak samo słabi jak rok temu.
Jak przyszedł Brzęczek w zeszłym sezonie to odsunął praktycznie Starzyńskiego od składu. Wcześniej pojawiał się na boisku ale całkowicie nic nie wnosił. Nie wiem dlaczego Gula odsunął od składu Dudę a zostawił Piotrusia.
Cisse dostaje szansę i moim zdaniem za jakiś czas będzie z niego pożytek.
Uważam, że Młyński, Duda, Wachowiak i Cisse mają tę iskrę bożą do futbolu i przy dobrym trenerze będą się rozwijali.
Piotrusiowi brakuje charakteru do piłki.
Gruszkowski sprawdzi się w "bandzie świrów" a u nas tylko straci czas.
Sobol nie pasuje Brzęczkowi i nie będzie w niego inwestował. Może byłby tym Inzagim ale nie u nas. Sam osobiście wolałbym grać Rodado niż takim Sobolem
PS. To tylko moje opinie. W każdym zdaniu powinno być: "Moim zdaniem"