Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2022, 16:54
Cytat:
Mnie najbardziej irytuje ta ....owatość (bezjajeczność) Brzęczka. Każdy, dosłownie każdy mecz jest "najtrudniejszy". Najtrudniejsze są nawet te mecze, w których gramy 11 na 9, bo wiadomo, przeciwnik się cofa, ale najtrudniejsze są też mecze na zadupiu (w I lidze są same takie), bo przeciwnik jest dodatkowo zmotywowany, bo Wisła przyjeżdża, a także najtrudniejsze są mecze u siebie, bo przeciwnik również jest dodatkowo zmotywowany, bo przecież będzie grał przed tak liczną publicznością. W piątek okazało się, że najtrudniejsze są też mecze, kiedy to Wisła musi grać w osłabieniu.

Nie można, ....a, powiedzieć, że "Szanujemy rywala, ale będziemy napierdalać bez litości. Znamy swój cel i choćbyśmy się mieli zesrać w gacie, to będziemy zapierdalać, żeby go zrealizować"?

Nie wiem, gdybym miał pracować dla kogoś takiego, to bym stracił motywację po słuchaniu tych rzewnych pierdół.
Brzęczek, Kuba i Domagalik należą do osób, które zawsze mają najtrudniej, wszędzie widzą hejterów itd Takze to już jest taki świat ich.

Cytat:
Dowodziłem tylko, że zdanie Jagula z logicznego punktu widzenia jest nieprawdziwe (a jakoby miało obalać moje twierdzenie). Kwantyfikatory: żaden, wszystko. Po co mi wypisywać wszystkie przypadki jak wystarczy po jednym aby udowodnić błąd rozumowania
Nie porównujmy byle jakich klubów do Wisły Kraków. Bo my mamy inne cele i inny potencjał niż te kluby. Przykładowo, spada Legia do IV ligi i spada Polonia. Legia zrobiłaby awans co rok, a Polonia to mały klubik i utknął w gównie. Bo za Legią idzie kasa, napinka, historia itd To samo się stało w Łodzi z ŁKSem i Widzewem.
Nie porównujmy jakiejś śmiesznej Termalici czy Łęcznej do Wisły. Bo tam gdzie jest ich sufit, tam jest nasza podłoga. Zdarzą się gorsze sezony czy gorszych kilka lat ale co do zasady to własnie tak jest.

My po tragicznym sezonie, wyprzedaży drużyny itd i tak jesteśmy w czołówce tej śmiesznej ligi a Łęczna się kopie po czole na dole tabeli. Termalica to też nie jest ten poziom. Co z tego, że ktoś długów nie ma? Akurat długi nie mają tu wielkiego znaczenia, o ile klub robi jakieś transfery i stać go na opłacanie pensji. W takim przypadku i tak chętniej przyjdą lepsi kopacze do biednej Wisły, niż bogatej Termalici.
Także w tym bilansie kto spada i kto powinien od razu awansować to pewnie by raptem kilka drużyn trzeba było uwzględnić. Z czego większość tych drużyn została za problemy finansowe zdegradowana kilka poziomów niżej jak ŁKS, Widzew i Ruch więc to też już inna historia, bo oni na serio budowali od zera i zaliczyli kilka lat gry na totalnym dnie, gdzie nie mogli liczyć na żadne sensowne pieniądze i piłkarzy.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując