Wyświetl pojedynczy post
ciastek88
Senior Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2022, 22:16
enzo napisał(a):Wyświetl post
Oglądałem z zaciekawieniem występ Colleya, bo większość mocno krytykowała tu Mehremicia, a niekorzy wręcz cieszyli się, że odchodzi. Uważam, że to był zawodnik, który mając pewny plac i regularnie występując na boisku, grał dojrzale, czując odpowiedzialność na drużynę - nawet pomimo pojedynczych błędów, które mu się zdarzały. Dzisiaj jedynie utwierdziłem się, że Joseph jest po prostu słabszym piłkarzem. Nie dlatego, że dał pretekst do podyktowania karnego. Ale dlatego, że on przegrywa naprawdę ogromną ilość górnych piłek, włącznie z bezpośrednimi dośrodkowaniami, co jest niesamowicie groźne. Kompletnie nie rozumiem peanów na jego cześć. Zwłaszcza że zdrowia końskiego też ten chłopak wcale nie ma.

.
Nie wiem kto cieszył się z odejścia Mehremica ale pomimo , że zdarzało mu się coś odj... w meczu nasza obrona dobrze wyglądała jak grał on z Łasickim na środku.

Colley jest ociężały , daje się z łatwością objeżdżać, przegrywa pojedynki główkowe.. na rozgrzeszenie dodam , że praktycznie sam trzymał lewą stronę bo ten Niewiadomski to nieporozumienie , Szot pokazał , że można być jeszcze gorszym od tego pierwszego.
Generalnie to :

Mehremić > Colley
@JustynaKrupa77: Forum @wislakrakowcom to wesołe miejsce czasem. Ja się mogę z niego dowiedzieć od czasu do czasu np. że jestem "zmywaczką do naczyń" albo: "wezcie mi tej idiotki nie przypominajcie , koneser balkanskiej pilki , k... ogladnela pewnie na youtube jakis skrot z derbow belgradu" 🙃
Odpowiedz cytując