Wyświetl pojedynczy post
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2022, 22:04
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Ręce opadają...

po pierwsze... gość kopie Fernandeza i tylko Fernandez wylatuje - niemniej jednak IDIOTA znów nas osłabił, po raz drugi....

po drugie: ciężko ocenić z tych powtórek, ale ja tam biceps widziałem przy tym pierwszym karnym... nie wiem co to za teorie z tym obrysem i jego powiększeniem

po trzecie: uj wi czy Colley pierwszy pilki nie wywalił, sedzia byl najblizej i dokładnie widział, ale w takiej dynamicznej akcji cieżko nawet na żywo ocenic taka stykową sytuację...

po czwarte: Colley sie kładł na dupie i zagrał słabiutko, to co było pisane: MEHREMIC>>COLLEY, z Adim tego nie przegralibyśmy.... Ałasicki to duch jakiś? Zawsze widziałem Adiego i Colleya w akcji, a Igor zawsze gdzieś z boku...

po piąte... z tymi BUMAMI powinniśmy wygrac i tak w 10....

Boję się, że zwieracze puszczą po tej porażce w 90min i sie posypie analogicznie jak z płockiem - też karny wątpliwy w 90 min tez Fernandez dziadostwo odstawił...

Strasznie głupia porażka
to tylko spisek POLSATU zeby trzymac Wisle w 1 lidze i zarabiac ...........jestesmy najlepsi - wrecz powiem ze pprzechujami - a i tak nie daja nam wygrywac ... jestesmy kura znoszaca zlote jaja polsatowi i dlatego nie wejdziemy do ekstraklasy - pomimo mega olbrzymiego pilkarskiego, organizacyjnego i swiatowego potencjalu
Odpowiedz cytując