krysztal napisał(a):
Ty nic nie wiesz pewnie a już strzelasz liczbami.Z tym się dogadali na 70% temu dali 30% ,zaraz napiszesz to w kolejnych 3 postach a potem będziesz jebał innych że snują domysły.
Za Frydrychem nie wolno płakać to tym bardziej nie ma co żałować Adiego byle zastąpić go kimś lepszym bo tylko wtedy takie ruchy mają sens
|
Jakimi liczbami?
Gdzie Ty widzisz jakieś liczby?
Czytanie ze zrozumieniem się kłania.
Użyłem słowa załóżmy i procentów, bo nie znam liczb, z resztą te % są tylko szacunkowe. Mogą się przedstawiać inaczej. Chciałem tylko pokazać najbardziej prawdopodobny powód rozstania z Mehremiciem. Mogłem napisać, że mimo obniżki kontraktu jest dalej za drogi jak na to co prezentuje, chciałem to zrobić bardziej obrazowo na zwykłym przykładzie. Równie dobrze mogli się dogadać na 50% a francuz chce 20%. I co? Sedno będzie to samo.
Ja nikogo nie napierdzielam o snucie jakichkolwiek teorii dopóki ktoś podkreśli, że to tylko teoria, a nie pisze z pewnością siebie zadufanego w sobie omnibusa, co pozjadał wszystkie rozumy. Nikt nie oddaje piłkarza za darmo, który ma ważny kontrakt i jest potrzebny - chyba, że ten piłkarz zarabia za dużo lub/i naciska na transfer.