MaLk napisał(a):

Tak, ale to już naprawdę jedyni! Cała reszta Abramowiczów, Silvów czy innych Chuków nie odpaliła.
Co tylko potwierdza tezę, że to był splot niekorzystnych okoliczności, a nie jakiś fundamentalny problem w klubie.
To również zbieg okoliczności, bo co innego mogłoby być, skoro problemy na innych szczeblach hierarchii zarządczej tak zgodnie wykluczyliśmy?
|
No właśnie... co z Abramowiczem i Silva, którzy nam włożyli bramkę?
Nie chce mi się dyskutować, wytłuszczone zdanie jest KLUCZEM - sam do końca tego nie pojmuje (w myśl zasady rozumiem, ale pojąć nie mogę) jak to się stało, ale mogę się założyć, że jakbyśmy kolejne 10 sezonów zrobili dokładnie to samo to byśmy nie spadli. Kuriozum ciężkie do wytłumaczenia.
Teraz napiszę BANAŁ na wzór tych co piszą o ukladzie rodzinnym.
90% forum łącznie z koalikiem robiła pod siebie w czerwcu 2021 roku jak przyszedł: GULA, KLIMENT, został FORBES w obwodzie, ASCHRAF i paru innych, Uryga (który się rozsypał dwa razy, to co nie jest niefortunne?
Portale rozpisywały się, że będzie CIEKAWIE. Ruchy jak to mówił Jażdzyński zostały tym razem zrobione książkowo (mimo, że zwykle robili przeciwnie by łamać zasady i działać nieszablonowo).
Wszystko SZLAG trafił - najprościej powiedzieć, że piłka jest NIEPRZEWIDYWALNA, no u nas to się sprawdziło prawie na każdym ruchu. Prawie każdy element nie zagrał, akurat w zesżłym sezonie stąd wspomiałem o niefortunnych zbiegach okoliczności w jednym czasie.