Wyświetl pojedynczy post
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2022, 18:51
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie, graliśmy bardzo podobnie jak w ostatnich meczach.
Dużo przy piłce, powiedziałbym nawet, że to momentami wyglądało dużo płynniej niż w poprzednich spotkaniach.

Pierwsze dwa gole w meczu z tzw dupy, dla nas po idiotycznym faulu, dla przeciwnika po kuriozalnym zagraniu Żyry.

Okazji i strzałów mieliśmy więcej od przeciwnika, ale tym razem było pechowo.

Drugi gol po głupiej stracie plewki, a trzecia bramka to były stadiony świata, przepiękna asysta Tyszanina i gol w stylu Pawła Brożka, zamiast się wkurzyć to podziwiałem. Z taką grą będziemy punktować regularnie, ale nie da się wygrać każdego meczu.

Dziś dużo słabiej Żyro i Młyński za to dość przyzwoicie grał krytykowany tu Cisse. Wracał się do obrony i większość ataków jego stroną, nie powiem, że zagrał jakoś super, ale jest znacząca poprawa względem ostatnich tragicznych spotkań w jego wykonaniu.

U nas szwankowała skuteczność pod bramką, często brakowało ostatniego podania w dogodnej sytuacji. Szkoda.
Przyzwoicie grał Cisse?!
W co kvrwa, w jaka dyscypline sportu? Futsal może
Gość nie ma siły biegać, nie angażuje się w grę defensywna , nie ma mocy w nogach bo uderzenie ma anemiczne jak 10 latek
Taktycznie nieokrzesany, podejmuje złe decyzje
Szybko biega i w miarę się kiwa, nic więcej nie potrafi
Ten co go pozytywnie zaopiniował i ten co go wystawia co mecz kosztem np Hugiego się powinni zastanowić nad zmianą zawodu albo przynajmniej wybrać do okulisty
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując