Arek95 napisał(a):

|
Chłopak od miesiąca jest w Krakowie i trenuje codziennie z drużyną, zatem oczywistym jest że z miejsca może zostać włączony do gry. Fakt faktem to świadczy o żenującym poziomie naszego klubu skoro przez miesiąc nie potrafili załatwić z zawodnikiem, menago i klubem żeby chłopaka pozyskać... Oczywiście młody na + że zdecydował sie przyjść kosztem 30-sto letniego "starego Słowaka". Myślę, że tym samym już raczej nie ujrzymy na boisku Szywacza tylko w kadrze będzie właśnie Talar.
|
Nie wiem co niby świadczy o "żenującym poziomie naszego klubu"? Talar do niedawna był jeszcze testowany, a to że długo negocjował umowę to już kwestia jego i menedżera. Ja osobiście jestem przeciwny dawania na starcie bardzo wysokich kontraktów kandydatom na piłkarza, to że pograł sobie w rezerwach Lyonu naprawdę nic nie znaczy.
Przestrzegam przed oczekiwaniem że chłopak z miejsca zrobi różnicę. Ot, zakontraktowaliśmy okazyjnie obiecującego gracza, jak się rozwinie to super, jak nie - niewielka strata. Nie wiem skąd pewność że wygra rywalizację z Szywaczem?
Najbardziej potrzebujemy piłkarzy doświadczonych i z jakością, zobaczymy co tutaj się uda zrobić.