FraMat napisał(a):

No, skoro już to sobie zastrzegłeś, to nie.
Nie dowalam się.
Ot, pewnie niewiele kosztuje i jest jakaś szansa, że kiedyś odpali.
Byłoby fajnie jakby wszedł na poziom pozwalający pozbyć się szklanych piłkarzy, którzy z pewnością więcej kosztują Wisłę. To trochę tak, żeby się jednak dowalić ;-) i żebyś mógł poczuć jaki jesteś zajebisty.
|
Twoje kompulsywne zachowania są tak widoczne i oczywiste że nawet taki psychologiczny ignorant jak ja widzi po co tu wchodzisz. Nie ja jeden zauważyłem że zawracasz dupę.
Co do "pozbycia się szklanych piłkarzy" - nie wiem o czym piszesz. Kontuzje to część piłki i respektowanie kontraktów piłkarzy z urazami jest podstawą budowania normalnych relacji z nimi (nikt nie będzie szedł na 100% jeżeli kontuzja pociąga za sobą krzywe akcje ze strony klubu). Pomijam już fakt że na koniec i tak trzeba wszystko zapłacić z karami i odsetkami. Ondraszek i Uryga mają ważne kontrakty i tyle.
Chyba że piszesz o Colleyu i Bashy którzy mają wrócić do normalnych treningów za kilka dni, albo Pereirze który też nie powinien długo wracać do zdrowia z tego co klub zakomunikował. Jeżeli tak to nie wiem nawet co odpisać.
Tym niemniej myślę że odnalazłbyś się jako fan Kotwicy Kołobrzeg. Nie wiem czy mają forum i ile z twoim męczeniem buły wytrzymają, ale chyba warto spróbować.