Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2022, 10:35
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
Wolfy , ale ja sie z Toba 100% zgadzam , nie rozumiesz tylko że krytyka tej farsy raczej wynika z przekazu medialnego klubu ?

przecież nikt poza KOALKIKIEM I PAWEŁKIEM , nie miałby pretensji gdyby , powiedziano : stawiamy na naszych zdolnych młodych zawodników , udało nam sie kupic kilku doświadczonych graczy , MOŻE na koniec okienka jeszcze ktoś dojdzie
Przecież to dokładnie mówi Brzęczek co konferencji! Czyja to wina że nie dociera?! Nikt nikomu niczego nie obiecuje, PLANUJĄ sprowadzenie dwóch piłkarzy z jakością, ale muszą och przekonać, jeden musi rozwiązać kontrakt, muszą się zgodzić na to co Wisła oferuje itd. To Wy sami wprowadzacie się w jakąś histerię, wyciągacie słowa z kontekstu a potem czujecie się oszukani. Jakim cudem ja potrafię zrozumieć co mówi Brzęczek a do Was ni chu nic nie trafia?

Pretensje miejcie do siebie. I odwalcie się od klubu, bo tak uczciwej i rozległej komunikacji jaką robi Brzęczek to dawno nie było.

enzo napisał(a):Wyświetl post
A to nie jest po prostu tak, że po doświadczeniach ze ściąganymi do nas regularnie parodystami, mamy prawo oczekiwać wreszcie jakiegoś napastnika z krwi i kości?
Macie prawo?
Ile ty masz lat? Czy ja tu rozmawiam z dziećmi albo ludźmi upośledzonymi?!

Oni próbują zrobić właśnie to, ale nie mają dużo pieniędzy. Nie wiem na co sobie sam dałeś prawo, ale w prawdziwym świecie liczą się twarde argumenty, czyli pieniądze.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.08.2022 o godz. 10:43.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując