Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.08.2022, 00:02
Przy naszej pladze kontuzji to i Starzyński się nagra w tej rundzie.

Zresztą, wcale Cisse nie jest wiele lepszy, nie mówiąc o Chmielu czy Gruszkowskim który czasem wskoczy na te pozycję.

Ja uważam że chlopak się przełamie wraz z poprawa warunków fizycznych. Wciąż Starzyński jest o 1-2 lata do przodu jeśli chodzi o doświadczenie w seniorach niż przeciętny 18 latek w jego wieku.

A co do Plewki to szkoda że zerwano współpracę z instatem (bo rosyjski), choć i tak chyba 1 liga z niego nie korzystała (nawet nie wiem), bo sam jestem ciekaw na ile Plewka w tym meczu miał odbiorów, podań celnych itp.

To że miał "dyskretny" występ jak to on nie zmienia faktu że w 1 połowie zamykalismy Odrę na jej połowie w czym wydatny był wkład środkowej linii.

Kwestia czasu jest natomiast gdy Duda zostanie przesunięty na pozycję nr 8, gdyż sobie nie wyobrażam żeby miał stracić miejsce w składzie gdy dojdzie napastnik. Zresztą młody na tyle za*ierdala w obronie, że gra defensywna nie powinna na tym stracić.

Jak formę złapie Fernandez i dojdzie mityczny kozak napastnik to nie wyobrażam sobie by ktoś z kwartetu Żyro, Duda, Fernandez, Mlynski miał stracić miejsce w składzie. A gdzie jeszcze Pereira który wyrasta na podstawowego zawodnika? Żeby tylko nic nie zerwał... Choć że naderwal dwojke to prawie pewne.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 07.08.2022 o godz. 00:06.
Odpowiedz cytując