|
1 połowo świetna w naszym wykonaniu, absolutna dominacja, czuć jedynie było brak prawdziwego napastnika. Niestety w 2 po szybko strzelonej bramce koncept na ten mecz nam się załamał, rozumiem taktykę z lekkim wycofaniem i większym nastawieniem na kontrę, ale nam po prostu gra przestała się kleić. W tym meczu Wisła była o dwóch twarzach, bardzo skrajnych.
Kilka słów o piłkarzach:
- Żyro - chyba obecnie najlepszy nasz transfer, bardzo mi się podoba jak bierze na siebie odpowiedzialność za grę.
- Pereira - wygląda na jakościowy transfer, widać że kuma o co chodzi w piłce. Mam nadzieje, ze nie wyleci przez kontuzje na dłużej
- Duda - parę osób narzeka na jego grę, co ciężko mi zrozumieć. Nie licząc mu fatalnych rożnych, to chłopak nie boi się grać, dobrze równoważy ofensywę i defensywę w swojej grze, pokazuje w każdym meczu parę ciekawych zagrań, to ze nie ma obecnie bramki to czysty pech. To może być nasz prawdziwy wonderkid.
- Wahowiak - Młyński - Mecz u nich na duży plus, chciałbym to widzieć w każdym spotkaniu.
- Starzyński - nie będę ukrywał, że obecnie mam alergie na tego piłkarza. Od wielu spotkań chłopak jest kompletnie zagubiony na boisku, a wymarzone sytuacje (dziś 1) wykreowane przez partnerów koncertowo marnuje, po czym odchodzi z uśmiechem na twarzy.
- Gruszkowski - jeździec bez głowy w dodatku z ujemnymi wartościami takimi jak technika, gdyby w piłce chodziło o zapierdal.anie byłby mistrzem świata.
- Plewka - człowiek widmo
- Balta - powiem tak, na pewno lepszy niż Kuvejlić, w dodatku chyba potrzebujemy 1 rzeźnika w polu na tę ligę.
Nasz blok defensywny Adi, Colley, Łasicki, Biegański - prezentuje się na prawdę mocno.
Ostatnio edytowane przez silver03 : 06.08.2022 o godz. 13:34.
"Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak
|