Wyświetl pojedynczy post
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2022, 13:19
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Tak, jasne, przeprosić bo we wszystkich meczach do tej pory był wyróżniającym się piłkarzem, ale złapał uraz który ma go wykluczyć na dwa tygodnie (zobaczymy)?
Czy może Ty i reszta znawców powinniście przeprosić za dosrywanie się do każdego transferu i trenera? Bo jak na razie wszyscy poza Niewiadomskim robią dobrą robotę...

Najlepiej będzie jak nie będziemy wyciągać pereł mądrości i długowzroczności forumowej, leży to zwłaszcza w Twoim interesie .......isz sobie odklejone głupoty jak dwie trzecie forum - na zdrowie, masz prawo, ale lepiej nie prowokuj bo ktoś powie "sprawdzam" i zacznie się wyciąganie kwiatków. A tak się składa że pamięć mam dobrą...

Oczywiście - ja wiem że jesteś zbyt ograniczony żeby zrozumieć że piłkarze którzy dają jakość muszą mieć jakiś defekt skoro trafili na drugi poziom rozgrywkowy w kraju którego mistrza ojebują na gładko półamatorzy z Islandii, dla których największym zmartwieniem w trakcie meczu było żeby drewniaki z Polski im szklarni obok boiska nie rozjebały. Nie stać nas żeby dawać bajońskie kontrakty więc bierzemy gości z dobrą techniką, przeglądem gry etc. ale po mocnych zawirowaniach zdrowotnych, ew. już nieperspektywicznych. I tak się składa że to Ci piłkarze dają nam jakość w meczach z ligowym drewnem, nie odstawiają nogi i generalnie - spisują się na medal. Gdybyśmy mieli w składzie jeszcze jednego Pereirę albo Łasickiego to nasza gra ofensywna i defensywna wyglądałyby o wiele lepiej.
a ty w kółko swoje

ja nie przysrywam sie do trenera , ani do kazdego transferu

tylko z Bashą to było kuriozum , najwyrazniej wypisujesz sie z grona rozsadnych ludzi , wierzac ze osoba ktora ma 2 lata permanetna kontuzja , negle bedzie okazem zdrowia
Odpowiedz cytując