Wyświetl pojedynczy post
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.08.2022, 12:43
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Oczekiwanie pewnych trzech punktów to przykład frajerstwa i odklejki. Z jednej strony sracie się na styl, a z drugiej pisanie o "czerwonej latarni" (po trzech meczach!) i oczekiwanie że pozamiatamy

Po pierwsze - Odra Opole w zeszłym sezonie była w barażach, trzy mecze w plecy nic nie znaczy na początku sezonu poza tym że będą maksymalnie zmobilizowani. Lata doświadczenia pokazują że drużyny z nożem na gardle często sprawiają niespodzianki z faworytami w polskich ligach. Tak często że mało kogo to dziwi.

Ja nie przewiduję łatwego meczu, nasi będą musieli się postarać żeby wywieźć trzy punkty. Mecz się może dobrze dla nas potoczyć, ale przewiduję raczej brzydką kopaninę, chamskie faule - dużo będzie zależało od sędziego. Odra dostała w ostatnim meczu czwórkę m.in. z powodu szybkiego asa kier, pewnie za nic go nie dostali.

Zadowala Cię taka odpowiedź? Jesteś w stanie ją ogarnąć, czy może przekracza Twoje zdolności poznawcze określenie na jakim etapie budowy drużyny jesteśmy?
Co tam - nie jesteśmy Wisłą pierwszego Kasperczaka która ma skład i możliwości golić każdego jak leci (i która też zaliczała frajerskie porażki, czego wielu fantastów nie pamięta). Tak serio, to liga jest spłaszczona i rzeczywiste różnice między topem a dołem nie są gigantyczne, jak wspomniałem tylko kompletny mitoman lub idiota będzie pisał o "czerwonej latarni" PO TRZECH MECZACH.

Mimo wszystko liczę na trzy punkty, ale nie na łatwe ich zdobycie.

TL;DR A oczekuj sobie czego tam chcesz, najwyżej się rozczarujesz
ok ogarniam

przegramy
Odpowiedz cytując