Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2022, 10:19
Levis88 napisał(a):Wyświetl post
Tak. Od czasu kiedy przegrywali wygrane mecze. I to nie jeden raz. A te nowe gwiazdy, które wskazales po prostu się dostosowują do tego marazmu.
Nie wyłapałeś sarkazmu. Tamtej drużyny już nie ma. Wczoraj w pierwszym składzie mieliśmy trzech piłkarzy z poprzedniego sezonu (Colley, Młyński i Biegański, Wachowiak był tylko na papierze). Dodajmy - akurat tych trzech do których postawy nikt nie miał pretensji, może poza Młyńskim.

Ciągłość widzą tylko frustraci tacy jak Ty, to jest nowa drużyna budowana na zgliszczach "krakowskiej piłki" i próby ładnej gry słabymi piłkarzami.

s1mone napisał(a):Wyświetl post
Mnie to w Brzęczku nie zaskoczyło. Dlatego jak przechodził do nas w ekstraklasie wydawał się dobrym wyborem na strażaka. Czy on jest w stanie zbudować drużynę na awans?

Pewnie tak.

Czy jest w stanie zbudować ofensywny zespół, który będzie przyciągał swoją grą kibicom?

Moim zdaniem nie.

Przypominam, że cały czas oceniam możliwości trenera i tej drużyny na punktowanie na poziomie zbliżonym do strefy barażowej. Nie jestem do niego przekonany, kto byłby po takiej serii w ekstraklasie? Moim zdaniem nie powinien już u nas pracować. Skoro jednak dostał drugą szansę, to może dajmy mu spokojnie popracować przez jakiś czas?
Rozwieję Twoje wątpliwości: Brzęczek nie ma za zadanie zbudować pięknie grającej drużyny, tylko takiej która awansuje. Było wprost przekazane na konferencjach i wywiadach, nie raz. Nie stać nas raczej na zbudowanie takiej drużyny. To jest kryterium które sami sobie wymyśliliście.

Przyznam szczerze że spodziewałem się o wiele gorszej gry i punktowania na początku - to naturalne zważywszy na przebudowę i ograniczone zasoby.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 31.07.2022 o godz. 10:26.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując