Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2022, 09:29
Cytat:
I kasujemy 3 pkt i jedziemy dalej. Kto będzie pamiętał w maju jak gralismy ze świnia w 3 kolejce? Mnie nic innego nie interesuje poza punktami i powrotem do esa. Mogą i nawet strzelać w ostatniej minucie Biegański co mecz grając 11 na 8.
Oczywiście na wielki plus:
- wygrana mimo słabej gry
- 7 pkt w 3 meczach i obecnie miejsce w czubie tabeli
- odwrócenie trendu remisów/porażek, na trend ze zwycięstwami i remisem/ami

Jednak na minus
- po wyniku 1/14 dajemy radę ale w I lidze, gdzie niestety póki co nic nie zachwyca. Dobry/ średni mecz w Rzeszowie, oprócz tego masa szczęścia w każdym meczu i póki co zawsze sprzyjało nam szczęście.
- nam już w dwóch meczach Colley wybijał piłkę z linii bramkowej...
- brak stylu
- minimalizm, my nie przemy do przodu. Gramy tak po Brzęczkowemu, chaos i aby daj Boże nic nie stracić, później daj Boże strzelić jedną bramkę i daj Boże żeby szybko się mecz skończył.

Wiadomo, że głównym celem jest puntkowanie. Pytanie tylko czy z takim stylem gry, a raczej brakiem stylu my będziemy nadal punktować, czy po prostu mamy chwilę farta teraz lub liga jest na tyle słaba, że grając tak nieporadnie będziemy sobie non stop wygrywać.
Po wyniku 1/14 Brzęczka, te 3 mecze w I lidze mimo solidnego punktowania wcale mnie nie przekonały, że z tym człowiekiem cokolwiek osiągniemy. Mówiąc cokolwiek mam na myśli jakiś styl, dobre mecze do oglądania i wynik na poziomie środka tabeli ekstraklasy. Myślę, że na ten moment to jest taki cel minimum dla Brzęczka i Wisły. Klub, który wróci do ekstraklasy i już nigdy nie dopuści do tego aby bać się o spadek.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując