PAWEŁ napisał(a):

To jest 16 mecz tego czegoś i w związku z tym czy są wypracowane jakieś schematy
|
Czy aby na pewno 16?A może 26? Przecież oni w tym składzie zagrali 3 mecze a i tak rotacje już były.
Nie jestem ślepy i widzę jak to wygląda ale nie popadam w paranoję. Może za wiele meczów widziałem gdzie graliśmy ładnie a przegrywaliśmy czy remisowaliśmy po straconym golu w bezpiecznej 93 min. My mamy średnią chyba 22 czy 23 lata podbitą przez 2 czy 3 30+. Większość tych chłopaków poważniejszą piłkę widziała w TV albo z perspektywy ławki. Teraz mają odpowiedzialność taką samą jak ci, którzy kopią się po czołach na poziomie centralnym ponad 10 lat. Ok, nie otwieram szampana po tym meczu. Najwyżej jakieś piwo 0,3. Też widziałem nieporadność po drugiej czerwonej chociaż zastanawiam się ile tam było tej nieporadności a ile " o ....a nie możemy tego s.......ić!". Najwyżej jakieś piwo 0,3 na konto 3 pkt, których przed meczem wcale nie byliśmy tacy pewni. Nie będę się natomiast pastwił nad naszymi po 3 meczu. Łatwiej mi będzie ich krytykować jeżeli sytuacja się powtórzy a oni mimo zebranego doświadczenia powtórzą to samo.