Wyświetl pojedynczy post
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.07.2022, 20:57
Przydupasie układu rodzinnego,

Ja od dawna oczekuje poważnych transferów, których od 3,5 roku praktycznie nie było. W zdecydowanej większości był sam szrot jak się okazało jak wielbiony rok temu przez was Jasio Kliment o którym od samego początku pisałem, że nie jest napastnikiem. Okazało się na podstawie suchych statystyk, że miałem rację.

Od krótkiego pobytu Turgemana w Wiśle nie było napastnika, a to już ponad dwa lata.

Gdzie napisałem, że chce byle jakiego napastnika. To ciekawe. Biorąc pod uwagę, że przez ostatnie trzy lata sprowadziliście tyle szrotu jak nigdy wcześniej. Kilkadziesiąt nieudanych transferów. Brawo wy!

Zniszczyliście Wisłę i doprowadziliście do zasłużonego spadku. Filipiak jest z was dumny! Jesteście największymi szkodnikami w historii Wisły.

Dawid bardzo zasłużył się w procesie spadkowym. To był wielki szkodnik. Ważne, że odszedł, ale nigdy nie powinien być prezesem Wisły.

Po czasach Sarapaty wydawało się, że gorszego prezesa nie było.

No cóż. Sarapata może odetchnąć, bo nie była najgorszym prezesem. To miano jest zarezerwowane dla Dawidka. Za całokształt i za spadek.

Dawid jest jedną z najbardziej skompromitowanych osób w historii Wisły i to też jest fakt.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 28.07.2022 o godz. 21:01.
Odpowiedz cytując