Wyświetl pojedynczy post
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.07.2022, 17:28
aNouc napisał(a):Wyświetl post
I teraz tak.. według wszystkich z otoczenia klubu (również Bartosza Karcza), głównym kandydatem do objęcia posady prezesa w klubie był Tomasz Jażdżyński. Nazwisko Nowaka w ogóle nie przewijało. I teraz pytanie - czy Tomek zrezygnował na ostatniej prostej/ czy ktoś tupnął nogą (np. Kuba, który ma dobry kontakt z tym Nowakiem), i odstawiono Jażdżynskiego na boczny tor.

Zmierzam do tego, żeby nie doszło do kolejnych niepotrzebnych spięć na linii Tomek vs Kuba. Jeżeli Tomek pozostanie w klubie, to widocznie jakoś się tam dogadali i rozwiązali temat w zgodzie (a mi on nie przeszkadza i podoba mi się choćby jego akcja historyczna, bo za nią trzeba było się zabrać już wcześniej, a nie patrzeć bezsilnie na Cracovię i przytakiwać).

Kolejna sprawa - żeby ten wybór nie wpłynął źle na kontakty z pozostałymi sponsorami i partnerami klubu - bo jeden ze sponsorów otrzymał najważniejszą posadę w klubie, będąc teraz w uprzywilejowanej sytuacji i może to wykorzystać do faworyzowania własnej firmy (reklama w social media itp), kosztem innych sponsorów. Ale może to wszyscy zainteresowani omówili.

Ciężko cokolwiek napisać o samym Nowaku.. wszyscy są zaskoczeni tym wyborem. Wyskoczył znienacka. Dla mnie kompletny nol-nejm. Ale może się sprawdzi.

Karherop czytaj ze zrozumieniem

Jaroo , to chyba oczywiste
Odpowiedz cytując